Lucas Andersen: ‘Er kan nog van alles gebeuren’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 oktober 2015 17:03 – Bron: Tipsbladet

1407787005

Lucas Andersen speelt momenteel op huurbasis voor Willem II. De Deen heeft intussen een basisplek veroverd en is blij met de stap die hij heeft gemaakt. “Het was een makkelijke overgang voor mij”, vertelt hij aan Tipsbladet. “Ze verwelkomden mij van harte en de supporters zijn geweldig. De club heeft geweldige faciliteiten en een goede trainer. Bovendien past de speelstijl van het team bij mijn eigen speelstijl. Al met al ben ik er blij met mijn start bij Willem II.”

Andersen verlengde begin dit jaar zijn contract bij Ajax, maar voor hem was er deze zomer geen plek. Hoe kijkt hij naar een eventuele toekomst in Amsterdam “Het is moeilijk om te zeggen. Op dit moment focus ik me op Willem II. Ik heb hier meer zelfvertrouwen gekregen, ik speel veel wedstrijden en het voelt goed om een belangrijke speler te zijn, wat voor mij mogelijk is bij deze club. Ik zal het straks gaan nemen zoals het is. Het duurt nog lang voordat het weer zomer is, er kan nog van alles gebeuren.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.