Lucas Andersen: ‘Ik wil hier laten zien wie ik ben’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 augustus 2015 23:29 – Bron: Omroep Brabant

1407787005

Lucas Andersen trainde woensdag voor het eerst mee met Willem II. De Ajacied is voor één jaar verhuurd aan de Tilburgers. Hij werd al lang gelinkt aan de ploeg van Jurgen Streppel, maar de beslissing van Andersen liet even op zich wachten. “Ik wilde zeker weten dat ik de juiste keuze zou maken. Daar nam ik de tijd voor. Ik gaf mezelf een paar dagen extra, ik kon ook naar andere clubs. Uiteindelijk koos ik voor Willem II.Ze hebben een mooie speelwijze. Ik wil hier laten zien wie ik ben.”

Het is geen geheim dat Andersen het liefst als spelmaker op het middenveld speelt, maar bij Willem II zal hij zich zeker in het begin moeten focussen op een plek aan de buitenkant. De Tilburgers zitten namelijk krap in hun buitenspelers. “Op nummer 10 kan ik ook uit de voeten, dat is misschien mijn favoriete positie”, bevestigt de Deense jeugdinternational in gesprek met Omroep Brabant. “Maar linkshalf of linksbuiten kan ook. Het maakt mij niet zo heel veel uit. Ik wil gewoon graag spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.