Luis Suárez heeft tegenover AT5 nog maar eens laten weten niet in de winterstop weg te willen, ondanks vermeende interesse uit onder andere Engeland van Manchester City en stadsgenoot Manchester United. “Iedereen weet dat ik wil blijven”, spreekt de Uruguayaan tegenover de camera’s van AT5.

“Voor mij maakt het niks uit. Iedereen kan wel zeggen Barcelona, Manchester, Chelsea. Mijn hoofd is bij Ajax. En ik wil in ieder geval tot juni bij de club blijven.”

Daarnaast gaat de creatieve aanvaller in op de eeuwige klanken dat Ajax alleen maar van hem afhankelijk zou zijn. “Niet alleen Suárez is Ajax. Ik begrijp niet dat iedereen zegt dat Ajax zonder Suárez niet kan winnen. Tegen Feyenoord scoor ik bijvoorbeeld pas in de allerlaatste minuut. Dus het maakt niet uit, want we hebben gewonnen.

“We hebben veel spelers die in vorm zijn. Bijvoorbeeld Demy, Urby, Jan en Toby. Ze zijn allemaal in topvorm. Ik begrijp ook niet dat Urby Emanuelson niet in het Nederlandse elftal speelt”, aldus de smaakmaker van Ajax.

Het wordt wel steeds korter eerst was het 2 1/2 jaar,
toen werd het 2 jaar,
en dan anderhalf jaar,
dan 1 jaar,
en nu tot juni !
Die gaat gewoon lkkr weg in de winter let maar op !

Het lieft bij Ajax wil blijven… ?!
Dat betekent dat hij weg is als een goed bod op um wordt neergelegd.
Als voetballers hun intentie uitspreken, dan is het meestal al te laat, en vertrekken ze erg snel met de norder zon.

Ik hoop dat hij dit seisoen afmaakt hier in Amsterdam, maar ik heb nu m’n twijfels.

Reageren op dit bericht