Ik heb tegen de wedstrijd tegen Helmond Sport, Tainio, Mido, Atouba, Sneijder en Lukoki goed bekeken en alleen Mido viel me vies tegen.

Atouba maakte een goede en scherpe indruk, een beetje het Libero idee.. Verdedigen en aanvallen, ligt hem beide goed.. Jammer dat hij geen reëele kans krijgt in het eerste.

Lukoki is lekker snel en behendig, ik zie dat graag.. Rodney Sneijder viel niet echt op maar had wel een paar prachtige passes.

Vreemd genoeg vond ik Tainio erg consistent en scherp, wat hij niet liet zien in het eerste.. Maar goed, over wat voor niveau verschil praten we dan.

We hadden Tainio als 18 jarige jongen moeten hebben, in plaats van de dertig jarige passant, voetballen kan hij wel degelijk, alleen is hij ver over de top heen of nooit de top bereikt.. Dat kan ook natuurlijk.

Verhoeven maakte in ieder geval géén sterke indruk, niet vastberaden wanneer het om de bal toe eigen ging.

Nog steeds vind ik dat Frank de Boer, Atouba moet opstellen in geval Urby Emanuelson uiteindelijk de biezen pakt en vertrekt.

Anita moet op het middenveld gezet worden als linkshalf en Atouba linksback, Ebecilio of El Hamdaoui linkervleugelaanvaller.

Dat is, in mijn ogen, een prima solutie.

Reageren op dit bericht