Maarten Stekelenburg: ‘Hoop niet dat André vertrekt’

Maarten Stekelenburg keepte in de voorbereiding bij Ajax veel wedstrijden, maar André Onana is nog altijd Ajacied en dus ook de eerste keeper van de Amsterdammers. Stekelenburg zou best weleens de eerste keeper kunnen worden bij een vertrek van Onana, maar de ervaren goalie denkt in teambelang. “Ik hoop niet dat André vertrekt. Het zou heel zelfzuchtig zijn als dat wel zo zou zijn”, aldus de 37-jarige doelman in het Algemeen Dagblad.

“Ik ben niet alleen speler, maar ook supporter van Ajax. Het draait er voor mij om dat deze club presteert. En voor Ajax is het geweldig als André blijft, want hij heeft de laatste jaren laten zien dat hij een geweldige keeper is. Dit is mijn club. Ik wil dat Ajax al het mogelijke wint”, aldus Stekelenburg. “Als het beter is voor Ajax dat ik niet speel, dan niet. En is het dat wel? Ja, dan graag zelfs. Hoe dan ook, ik denk nog absoluut niet aan stoppen en ben hier om nog een fantastische tijd mee te maken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.