quote: Da Phoenix
[…]

Marco van Basten zorgde er wel voor dat we tot de tot de 8ste finales van de UEFA Cup kwamen.
Daarnaast heeft hij de basis gelegd met de Toekomst en hoe die er nu uitziet.
Je moet niet zo pessimistisch denken.

Tuurlijk heeft hij niet alles goed gedaan.
Sulejmani was té duur, Wielaert was té onnodig maar Ajax won wel veel uitgezonderd de 4 wedstrijden na de winterstop. Voor de winterstop wonnen we bijna alles.

Mijn mening is mijn mening, daar zul jij verder niet veel aan veranderen. Maareh, jij dicht hem de verbeteringen op De Toekomst toe? Sorry, maar alle credits daarvoor gaan in mijn ogen naar Martin Jol. Net als het feit dat hij de puinhoop die MVB achter liet (ja achter liet, want hij naaide er uit toen het hem te heet onder de voeten werd, in welk opzicht hij trouwens erg op Cruijff lijkt) weer tot een goed functionerend team heeft weten te smeden. En de 1/8 finales van de UEFA Cup, vindt jij dat des Ajax? Sorry, maar zelf in de huidige tijd moet Ajax verder kunnen komen dan dat.

Ik hou me dus liever bij de feiten dan bij de rooskleurige schets van iemand die overduidelijk een Van Basten sympathisant is. Maar goed, ieder zijn mening, ieder zijn waarheid, zo is het ook. In mijn boekje heeft MVB iig, net als Cruijff, enorm afgedaan.

Reageren op dit bericht