Magallán: “Wat er over me geschreven wordt neem ik niet te serieus”

Lisandro Magallán is vandaag met Ajax afgereisd naar Madrid. De Argentijnse aanwinst is weer hersteld van zijn blessure en zit dus in de 21-koppige selectie voor de CL-wedstrijd tegen Real Madrid.

Magallán kreeg als speler van Boca Juniors veel kritiek te verduren. Ook in zijn eerste uitwedstrijd voor Ajax (6-2 nederlaag tegen Feyenoord) kreeg de verdediger veel kritiek over zich heen. “Het raakt mij niet”, zegt  Magallán in gesprek met Ajax Life. “Ik haal er ook geen extra motivatie uit. De een houdt van mijn stijl, de ander niet.”

Na afloop van de eerder genoemde Klassieker was Magallán een makkelijke prooi voor de Nederlandse media. “Wat er over me geschreven wordt neem ik niet te serieus. Mensen mogen schrijven wat ze willen. Dat kan positief of negatief zijn. Daar heb ik geen invloed op.”

“Geloof me, ik ben de eerste die weet of ik iets goed of fout heb gedaan. Dat hoeft een ander mij niet te vertellen”, aldus 25-jarige Ajacied. “Ik ben naar Ajax gekomen om te groeien. Ik ben niet snel tevreden en wil mezelf altijd blijven ontwikkelen. Zo ben ik vooral rechtsbenig, al is mijn linkerbeen nu al sterk verbeterd sinds ik bij Ajax ben.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.