Marc Overmars: ‘Het zou zomaar kunnen dat hij bij Ajax blijft’

Hakim Ziyech speelde afgelopen seizoen ijzersterk, ging daarna naar de Afrika Cup en zal zich vooralsnog binnenkort gewoon bij Ajax melden. Ondanks zijn goede statistieken is er nog weinig concrete belangstelling voor de spelmaker. “Ik verbaas me er wel een klein beetje over dat het rond Hakim nog zo rustig is”, aldus Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik vind dat hij elk jaar beter is gaan spelen en zijn statistieken zijn uitzonderlijk goed. Daar kijken toch heel veel clubs steeds meer naar. Die kijken meer naar de cijfers dan naar wat hij allemaal laat zien en wat er om hem heen gebeurt”, aldus de directeur voetbalzaken van Ajax. “Ik vind Hakim beter dan Mesut Özil. Ik zou zeggen: verkoop hem en voor de helft haal je Hakim. Maar ze hebben niet naar me geluisterd, haha. Het zou dus zomaar kunnen dat hij bij Ajax blijft.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.