Marc Overmars

Marc Overmars: ‘Niemand vertrekt in de winter’

Ajax laat in de winterstop geen enkele speler van waarde vertrekken, dat zegt Marc Overmars in gesprek met FOX Sports. “We weten dat een aantal spelers zo’n niveau hebben, dat we die volgend jaar niet kunnen behouden. Maar het is bekend dat we gezegd hebben dat er in de winter niemand weggaat. Dat is kansloos, welk bedrag er ook op tafel komt”, aldus de directeur voetbalzaken.

In de zomerstop ligt de situatie anders, weet ook Overmars. “Laten we eerlijk zijn: je verliest er sowieso drie of vier. Dat weten we en dus moeten we zorgen dat we ons huiswerk goed doen en dat we deze jongens volgend jaar hopelijk goed kunnen vervangen.” De oud-profvoetballer is blij dat de spelers in kwestie niet bezig zijn met een transfer. “Die willen een mooi jaar bij Ajax neerzetten en op die leeftijd lijkt mij dat ook logisch.”

Overmars is blij met de ontwikkeling die Ajax doormaakt. We zijn tevreden hoe het gaat en moeten doorgaan op deze manier. PSV doet het fantastisch. Dat heeft Mark van Bommel perfect voor elkaar, maar wij moeten naar onszelf kijken. Ik geniet enorm van het voetbal dat we laten zien. Hoe we er nu voor staan in de Champions League hadden we niet durven dromen. Hopelijk kunnen we dat doortrekken. Het worden nog spannende weken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.