Marc Overmars: ‘We zijn bereid geld uit te geven’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 juni 2013 13:43 – Bron: Voetbal International

Marc Overmars is namens Ajax best bereid om een transfersom te betalen voor versterkingen. “Het geld is de hoofdreden niet. Ajax staat er financieel hartstikke goed voor en we zijn bereid geld uit te geven. Dat hebben we bewezen met de poging Marco van Ginkel binnen te halen”, legt de directeur voetbalzaken uit in Voetbal International.

“We maken keuzes en hebben besloten niet op Maher te gaan bieden. Het is ook een beetje een eigen leven gaan leiden. Maher is een goede speler, maar we hebben ons nooit bij AZ voor hem gemeld. In die zin zijn we dus niet afgehaakt, want er is nooit onderhandeld. We hebben met Adam zelf contact gehad en daarbij is het gebleven”, aldus Overmars over de interesse in de international.

Ajax zou al een bod van zeven miljoen euro op Marco van Ginkel hebben uitgebracht. Deze werd resoluut van de hand gewezen door Vitesse.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.