Marcel Keizer

Marcel Keizer complimenteus én kritisch op Ajax

Marcel Keizer coachte gisteren zijn eerste officiële wedstrijd voor Ajax 1. De Amsterdammers speelden in en tegen Nice met 1-1 gelijk. De trainer was te spreken over het spel en het resultaat van zijn ploeg, maar hij had ook enkele kritische opmerkingen. Vooral over de slotfase.

“Ik denk dat we de eerste helft beter konden. In de tweede helft hebben we het goed opgepakt en verdienden we misschien meer, maar over all denk ik dat 1-1 wel logisch is”, zegt Keizer tegen Ziggo. De tweede helft was dus beter. “Dat heeft ons iets opgeleverd. Na de goal ga je sowieso wat makkelijker voetballen, dat speelt natuurlijk ook mee. Daarna hadden we meer goals moeten maken”, vindt de Ajax-coach.

Over de slotfase was Keizer minder te spreken. “Dan staan we compleet ongeorganiseerd, lopen de middenvelders uit positie en denk ik: hoe kan dat? Nice krijgt nog een gigantisch grote kans en er waren een paar voorzetten voor de goal. Dan denk ik: wat doen we onszelf aan?” Maar over het geheel gezien was de 48-jarige Amsterdammer een tevreden mens. “In deze tijd moet je die jongens sowieso een compliment maken: de gedachten verzetten en dan dit laten zien. Tuurlijk was het niet allemaal even goed, wee kunnen beter, dat weten we ook, maar dat komt ook wel.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

 

Bron:
Ziggo

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.