Marcel Keizer

Marcel Keizer: ‘Daar vermaak je het publiek mee’

Marcel Keizer is na de overwinning op Excelsior ook tevreden over het vertoonde spel. “We zijn veel aan de bal geweest, waren af en toe wel wat slordig. Maar dan ben je heel veeleisend”, aldus de oefenmeester na afloop tegenover FOX Sports. “We hebben veel mogelijkheden gecreëerd, hadden veel gevaar voor het doel van de tegenstander. Daar vermaak je het publiek mee.”

Met de tegengoal was hij minder blij. “Het is stom dat je zo’n goal tegenkrijgt. Daardoor lijkt het dat de tegenstander lang in de wedstrijd blijft, dat deden ze daardoor natuurlijk eigenlijk ook. Maakt Messaoud die bal nog bij 2-1, dan staan we hier weer chagrijnig. Ik zie ons team elke keer goed voetballen, dat is het belangrijkste. Maar we moeten voorin wel dodelijker zijn. Ik heb in ieder geval heel veel leuke dingen gezien, veel lef ook. Volgens mij zien de mensen dat ook.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.