Marcel Keizer: ‘Hoog niveau voor oefenwedstrijd’

1469432177

Jong Ajax heeft in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in een oefenduel gelijkgespeeld tegen Jong AZ. Hoofdtrainer Marcel Keizer kon toch tevreden terugkijken op de wedstrijd. “Beide teams speelden verzorgd voetbal. Aan de bal waren we soms nog wat slordig, maar er zaten ook heel goede fases tussen”, aldus de oefenmeester na afloop. “Voor een oefenwedstrijd was het een hoog niveau.”

Over twee weken gaat de Jupiler League van start. Dan moet Jong Ajax er klaar voor zijn. “Als trainer ben je nooit snel tevreden natuurlijk. Een aantal zaken gaat goed en een aantal zaken – zoals de opbouw – kan nog beter. Maar we zijn op de goede weg en gaan de komende week weer hard trainen.” Voor het beloftenteam begint de competitie met een thuisduel tegen FC Emmen op maandag 8 augustus.

Opstelling Jong Ajax:
Alblas; Zeefuik, Bergsma (46. Eiting), Lartey-Sanniez, Savastano (73. D. Gudelj); N. Gudelj, El Idrissi, Dankerlui (84. Bergsma); Becker, Clement (46. Mazraoui) en Dekker (65. Bay).  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.