Marcel Keizer

Marcel Keizer: ‘Slecht gevoel over blessure Vaclav’

Ajax heeft de derde ronde van de KNVB Beker bereikt door met 1-4 te winnen van ASV De Dijk. “We hebben ons plicht gedaan. Er kunnen altijd dingen beter, we moeten bijvoorbeeld meer doelpunten maken. We hebben er nu vier gemaakt, best aardige goals, maar dan baal je wel van die tegengoal. Na de 4-0 zie je wat verslapping ontstaan, dat vind ik zonde”, aldus Keizer na afloop van de overwinning op de stadsgenoot.”

Justin Kluivert en Vaclav Cerny speelden op de flanken niet hun beste wedstrijd. “Beide zijkanten hadden het moeilijk. De gretigheid straalde er wel vanaf, maar zij weten ook dat ze beter kunnen presteren dan dit. We zijn verder wel tevreden over deze jongens, ze zitten er kort achter en zijn goede concurrenten.” Cerny viel echter met een op het oog ernstige knieblessure uit. “Ik heb een heel slecht gevoel over de blessure van Vaclav. We hopen op het beste, maar het ziet er niet goed uit. Het is de komende dagen even afwachten.”

Al met al was Keizer niet ontevreden en ziet hij dat iedere speler aan het vechten is voor zijn plek. “Het team wordt nu gevormd en dan moet je zorgen dat je erbij zit. De concurrentie is heel pittig op dit moment. Als je vandaag Siem en Frenkie ziet spelen, die strijden echt voor een plek op het middenveld. En je weet wie er van de week speelden, dus dat is pittig. Het is een mooie concurrentiestrijd en dat hoort bij Ajax.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.