Marcel Keizer

Marcel Keizer: ‘We hebben niet goed gespeeld’

Marcel Keizer reageerde na afloop van de bekerzege op SVV Scheveningen niet erg tevreden over het vertoonde spel. “We hadden in een hoger tempo kunnen spelen, maar het veld helpt daarin niet mee. We verder niet naar excuses zoeken. Ik hoopte vooraf wel dat we leuk spel konden spelen, want ik vind dat we altijd het maximale moeten eisen van elkaar. Je wint met 5-1, maar het is niet zo dat we vandaag heel goed hebben gespeeld.”

In gesprek met FOX Sports ging hij na afloop ook in over het meespelen van Luis Orejuela en Max Wöber die beiden in de basis begonnen. “Het is voor deze jongens heel goed om in een officiële wedstrijd in dit team te staan. Zij zullen nog even moeten wennen.” Wie niet hoeft te wennen is Siem de Jong, die ook 90 minuten volmaakte. “Siem vond ik in de eerste helft beter dan in de tweede, maar je ziet dat hij goed speelt tussen de linies en goede loopacties maakt. Daar kunnen we nog veel plezier aan hebben.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.