Marcel Keizer

Marcel Keizer: ‘We treffen het niet met de loting’

Marcel Keizer is niet blij dat Rosenborg BK als volgende tegenstander in strijd om een Europees ticket uit de hoge hoed is gekomen. “Het is een pittige tegenstander. We treffen het niet met de loting”, aldus de hoofdtrainer in gesprek met Ajax TV. “Maar het is een voordeel dat we geen extreem verre reis hebben. We moeten geen enkele tegenstander onderschatten en deze zeker niet.”

Ajax kon ook loten tegen clubs uit bijvoorbeeld Albanië en Oekraïne. “In voetballend opzicht is dit de zwaarste loting. Maar qua reizen naar de uitwedstrijd is dit het voordeligste. Ik heb me laten vertellen dat Rosenborg bovenaan staat in de Noorse competitie. Ze hebben Niklas Bendtner (ex-Arsenal red.) in de spits staan. Het zal denk ik een fysiek zware tegenstander zijn, maar we gaan ze nog uitgebreid bekijken.”

Het maakt denk ik niet zo heel veel uit. Tegen Nice hadden we eerst een uitwedstrijd en toen hebben we het niet gehaald ondanks de goede uitgangspositie. Nu we eerst thuis spelen moeten we zorgen dat we goed voetbal spelen en direct een verschil kunnen maken, zodat we met een goed resultaat daarheen kunnen gaan. We moeten nu winnen om door te komen. Er is geen backup meer.”

 

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.