Marcel Keizer

Marcel Keizer: ‘We zijn tot het gaatje gegaan’

Marcel Keizer is erg blij met de 1-2 zege op AZ. En niet alleen met de drie punten en het vertoonde spel. “Vooral de inzet en passie waarmee we gespeeld hebben. We hebben donderdag natuurlijk nog een wedstrijd gespeeld, maar zijn vandaag weer tot het gaatje gegaan. Je hoopt natuurlijk dat Klaas-Jan de 1-3 maakt in de 75e minuut, dan was het sneller klaar geweest”, aldus Keizer na afloop in gesprek met FOX Sports.

De hoofdtrainer van Ajax heeft over het algemeen genoten van de wedstrijd. “Ik vond dat AZ goed startte, wij wat minder. Maar als je kijkt naar het aantal open kansen, dan hebben wij een paar hele goede kansen gekregen, maar AZ ook uiteraard”, aldus Keizer die reeks van kansen opnoemde aan beide kanten. “Het zijn twee teams die vooraf hebben aangegeven dat ze op de aanval gingen, en dat gingen ze. Het was tactisch ook hartstikke leuk.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.