Marco van Ginkel: ‘Houd me niet bezig met Ajax’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 mei 2013 22:23 – Bron: Voetbal International

Marco van Ginkel wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax, dat weet ook de speler van Vitesse zelf. “Ik heb ook gelezen dat Frank de Boer voor volgend seizoen Adam Maher en Marco van Ginkel als mogelijke opties ziet als Siem de Jong en Christian Eriksen vertrekken”, aldus de middenvelder in Voetbal International. “We zouden goede kandidaten zijn. Leuk om te horen natuurlijk, alleen wil ik me er niet te veel mee bezighouden. De focus ligt nu op het EK.”

Van Ginkel reist normaal gesproken met Jong Oranje af naar Israël voor het EK-21. Bovendien heeft hij een contract bij Vitesse. “Natuurlijk weet je nooit hoe het loopt in de voetballerij. Vooralsnog lig ik nog even vast. Ik wil elk jaar Europees voetbal spelen. Dat hebben we gelukkig met Vitesse ook gehaald. Ik ga even op vakantie, dan naar Israël en dan zal er al dan niet iets gaan spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.