Marin: “Ik denk er niet aan om al zo snel te vertrekken”

In de zomer van 2019 vertrok Razvan Marin met veel goede moed van Standard Luik naar Ajax. De eerste seizoenshelft begon de Ajacied nog als basisspeler, maar al snel kwam de middenvelder op de bank terecht. In de winterstop kwamen er berichten naar buiten dat de international een stap zou overwegen naar de Bundesliga.

Zo ver is het nog niet, want de Roemeen wil in de winter nog niet vertrekken. Marin heeft het echter wel moeilijk met de huidige situatie. “Dit moment is de moeilijkste en de meeste gevoelige voor mij”, zegt de 23-jarige speler in gesprek met Fanatik. “Ik speel niet veel en als je niet speelt, ben je niet gelukkig. Er komen veel gedachten bij elkaar, maar ik probeer positief te blijven en mijn werk te doen.”

Marin probeert vooralsnog geduldig op zijn kans te wachten. “Ik denk er niet aan om al zo snel te vertrekken. Het gaat om Ajax, een erg grote club waar veel concurrentie is. Elk moment kan er een speler doorbreken vanuit de jeugdopleiding. Ik heb geen haast, probeer geduldig te blijven. Ik speelde de eerste zeven of acht wedstrijden, maar er waren andere verwachtingen. Op dit moment kan ik alleen maar wachten op mijn kans.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.