quote: _ajacied_

[…]
Waar zegt hij dat hij dit over de supporters heeft gezegd. Ik denk dat hij eerder doelt op Derksen en co. Wat een vervelend programma gisteren weer en die jankerd en een kwalbak van een theo maassen is te dom om te begrijpen dat AJAX dus AJAX is en pisvee niets meer dan een pisvlek.

Het feit dat ze Theo Maassen uitnodigen zegt alweer genoeg. Alles wordt in het werk gesteld om PSV op te hemelen zodat ze weer kampioen worden. Zowat de hele media is PSV geil.

Als Ajax een zwaarbevochten 1-0 uit het vuur sleept dan is het: Magere overwinning voor Ajax. En vervolgens staat er in het wedstrijd verslag hoeveel mazzel we wel niet gehad hebben en hoe makkelijk het wel niet de andere kant uit hand kunnen vallen. En dat we niet wonnen omdat wij zo goed waren, maar omdat de tegenstander slecht speelde.

Als PSV nipt met 1-0 wint dan is het: verdiende overwinning voor PSV. En dan staat er in het wedstrijdverslag hoeveel recht PSV wel niet had op de overwinning en dat de tegenstander niets klaarspeelde tegen het dominante spel van PSV.

Op de een of andere manier MOET PSV kampioen worden, ik snap ook niet waar hem dat in zit. Maar lees alle gratis kranten en teletekst, en hoor het commentaar bij de NOS maar eens. En bij RTL is het al niet veel anders. Objectiviteit is ver te zoeken.

Reageren op dit bericht