Marko Pantelic zal vanavond tegen Anderlecht in de basis starten. Dit gaat ten koste van de plaats van Darío Cvitanich. Pantelic kwam deze zomer naar Amsterdam en scoorde afgelopen weekend tegen ADO Den Haag zijn eerste doelpunt. De wedstrijd tegen Anderlecht begint om 21.05 uur.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen en Emanuelson; Bakircioglü, De Zeeuw, Enoh en Aissati; Pantelic en Suarez.  

Pantelic, zucht. Die traagheid, die verongelijkte blik, dat telkens kwijtraken van de bal (onder zijn eigen lichaam), dat volmaakte gebrek aan overzicht. Je hoopt op een vervaarlijk scheermes dat op de schuine hellingen van de dinarische alpen is geslepen. Maar nee, het is weer ‘s zo’n verwende zuid-slavische grootverdiener die allang geen goesting meer heeft in sprintjes van meer dan drie en een halve meter. Ik weet het nu al: die belandt volgend jaar wel bij Sahara United om nog een lekker belastingvrije zakcent te incasseren teneinde in het veteranenalftal van Novi Sad te pochen over zijn heldendaden van weleer. Jammer, maar helaas.
 
[Bewerkt door Jeroen op 02-10-2009 om 09:59]
Reageren op dit bericht