Geschreven door Erwin de Boer – Uitgave: 22 juli 2010 09:34 – Bron: Telesport e.a.

Martin Jol blijft zeker bij Ajax. Dit meldt De Telegraaf. “Het is altijd mijn intentie geweest om door te bouwen bij Ajax”, aldus Jol. De trainer voerde gisteravond overleg in de ArenA met algemeen directeur Rik van den Boog om de laatste obstakels weg te nemen. Vervolgens zou hij Fulham informeren dat hij in Amsterdam blijft.

“Het is helemaal niet aan de orde geweest dat hij weggaat, want wij willen hem per se niet kwijt. Al biedt Fulham tien miljoen, dan nog niet”, aldus Van den Boog tegenover AD Sportwereld. “Er was een club die onze trainer wilde hebben. En ze benaderden hem op een moment dat hij niet genoeg vertrouwen had in de selectie. De trainer heeft daar vragen over beantwoord en heeft zich erg gevleid gevoeld met de belangstelling. Dat mag, ik begrijp dat, maar het had misschien iets minder gemogen.”

Ajax had eigenlijk geen geld voor investeringen, maar volgens de algemeen directeur zijn er toch wat mogelijkheden. “Als de nood aan de man komt, kunnen we op details van dat beleid afwijken. Daar praten we nu over.”  

Reageren op dit bericht