Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 juli 2010 02:12 – Bron: Voetbalzone

Martin Jol is naar Ajax gekomen om prijzen te winnen, maar de oefenmeester vindt dat dat zonder versterkingen komend seizoen niet mogelijk is. “Ik maak me al weken zorgen over de staat van de selectie”, geeft de oefenmeester toe. “Dat we niet kunnen investeren in de spelersgroep, is een erfenis uit het verleden. Toen heeft de club veel te veel geld gespendeerd. Zoals het er nu voorstaat, vind ik niet dat we om de prijzen kunnen spelen.”

Voor Jol blijkt dit dus reden genoeg om na te denken over een vertrek bij Ajax. Hij werd vorige week benaderd vanuit Engeland. “Ik ben zelf donderdagavond benaderd door Fulham. Die club heeft interesse en dan nemen ze contact op met Ajax”, vertelt de nu nog hoofdtrainer van de Amsterdammers. De kans is dan ook groot dat de wedstrijd tegen FC Porto de laatste van Jol als hoofdtrainer van Ajax was. Hij houdt echter nog een slag om de arm. “Dat moeten we afwachten.”  

Ik hoop dat hij toch nog geld krijgt voor nieuwe aankopen. Hij heeft veel spelers in waarde laten stijgen en daarmee recht op wat bestedingsruimte.

Hopelijk wil Jol het liefst bij Ajax blijven en gaat ie straks met wat mooie koopjes een topteam neerzetten.

En het is te hopen dat Suarez voor een mooie prijs weggaat en Sulejmani daarna super speelt.

Misschien een beetje veel ‘hoop’ maar zonder kunnen we niet leven, zeker niet vandaag de dag als Ajacied.
 
[Bewerkt door Maik op 20-07-2010 om 03:06]

Reageren op dit bericht