De gewenste aankopen van Martin Jol zullen volgens de oefenmeester nog niet aanwezig zijn voor het eerste duel tegen PAOK Saloniki. “Het zou wel kunnen, maar ik denk het niet. Het is wel zo dat we ons op korte termijn willen versterken”, doelt de oefenmeester op de positie van spits en rechtsbuiten. “Voorheen kon ik op rechts anticiperen met Rommedahl en Kennedy, maar die zijn weg. Dus dat wordt lastig”, bevestigt Jol dat hij graag een rechtsbuiten aan de selectie wil toevoegen.

Toch zal Jol proberen voor woensdag nog versterkingen te halen. “Het liefst wel. Ik ga proberen via netwerken om te kijken of we mensen kunnen krijgen. Maar dat zal niet zijn van het kaliber Drogba zoals je zult begrijpen. Maar vorig jaar hebben we Pantelic ook transfervrij binnen kunnen halen dus op dat niveau moeten we zoeken.”  

quote: Mark
Dat noemen ze nou politiek.

[…]

Jol en van der Boog zeiden vandaag dat er een goede band was/is onderling, dus tussen trainer en directie. Als die goede band er was/is waarom dacht Jol dan dat hij de enige was die zich zorgde maakte over de huidige staat van de selectie?

Allemaal bullshit verhalen, het liefst was Jol vertrokken naar Fulham. Niets strategisch onderhandelen / politieke spelletjes, Jol is het gewoon spuugzat bij Ajax omdat er amper ruimte is om ‘iets’ op te bouwen.
 
[Bewerkt door GroteSmurf op 23-07-2010 om 01:44]

Reageren op dit bericht