Martin Ødegaard: ‘Er zijn altijd veel geruchten’

Martin Ødegaard neemt het dinsdagavond met Vitesse op tegen Ajax. De club waarmee hij al een tijde in verband wordt gebracht als versterking voor volgend seizoen, gezien de leegloop die deze zomer in Amsterdam wordt verwacht. “In het voetbal zijn er altijd veel geruchten, maar nu richt ik me op Vitesse”, vertelt hij tegenover de camera’s van de NOS. Bovendien is de vraag wat Real Madrid met hem van plan is. “We kijken wat het beste voor mijn ontwikkeling is en dan beslissen we.”

Intussen kijkt de Noors international uit naar de confrontatie met Ajax en ziet het duel met vertrouwen tegemoet. “Wij kunnen van elk team in deze competitie winnen. We hebben tegen PSV laten zien dat wij ons kunnen meten met de beste ploegen uit de Eredivisie.” Toch verwacht hij tegen Ajax een hele andere wedstrijd. “Tegen PSV hadden we veel balbezit, nu wordt dat lastig. Ajax wil de wedstrijd controleren en wij moeten ons daarop instellen. Iedereen wil winnen van de beste ploeg uit de competitie. Dat zou voor ons geweldig zijn.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.