Martinez: “De uitslagen geven een vertekend beeld”

Lisandro Martínez maakt zich geen zorgen over de vorm en de blessureperikelen van Ajax. De 22-jarige Argentijn is zelfs van mening dat Ajax na de winter in goede doen is.

“Ik denk dat we goed uit de winterstop zijn gekomen, de uitslagen geven een vertekend beeld”, zegt Martinez in een interview met Voetbal International. “Tegen Sparta wonnen we nipt, maar kon de voorsprong tijdens de rust al veel groter zijn. Op dit moment verzuimen we simpelweg de kansen te verzilveren.”

Aanstaande zondag staat Ajax – PSV op het programma. Ook de Eindhovense club is niet in beste doen. “We hebben kunnen zien dat we geen enkele tegenstander kunnen onderschatten. Het klopt dat PSV een grote achterstand heeft, maar zo kijk ik niet naar onze concurrentie. (…) Iedere club wil van Ajax winnen. Dat maakt iedere wedstrijd heel moeilijk. Als we die niet serieus nemen, is het onze eigen schuld als we verliezen of een bepaald doel niet meer kunnen behalen. De belangen zijn veel te groot om niet gefocust te zijn”, aldus de verdediger.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.