Als Ajacied ben ik bang dat Auxerre misschien wel met de punten er vandoor kan gaan.
Mourinho mag dan wel zo geslepen zijn dat hij misschien punt(en) meeneemt. Maar hij denkt ook gewoon aan de prijzen, waarom de ster spelers erin zetten als dat helemaal niet nodig is?? Ze zijn gewoon door, zonde van de energie van deze spelers, ze kunnen oa ook nog blessures oplopen. Nee we zijn nergens zeker van.

On:
Daarnaast is de naam Ajax nog steeds groot en daarom ook nog een prestigieuze club, maar wat Ajax weer tegen NEC heeft laten zien is ver beneden het niveau van Ajax. Nee ik denk dat Ajax weggespeeld gaat worden in San Siro.

3-0, 4-0 omdat de spelers van Milan zichzelf gewoon willen bewijzen, 1-1 uit was gewoon een verlies voor Milan. Met dit Ajax zie ik ons geen Europa meer spelen. Doch hoop ik anders, mijn hart zegt toch 1-1. Mijn hoofd zegt 3-0..

Reageren op dit bericht