Matchwinner Huntelaar twijfelt over vertrek: “Ik ben er nog niet uit”

Klaas-Jan Huntelaar was deze avond de held van Ajax. De 37-jarige spits kwam één minuut voor tijd in het veld tijdens FC Twente – Ajax en de Ajacied zorgde voor de 1-2 en 1-3 eindstand. De oud-international zou de Amsterdamse club echter deze winter kunnen verlaten.

Zijn oude (tweede) liefde Schalke 04 verkeert in degradatienood en de Duitse club wil hem graag terughalen in de strijd om ook volgend seizoen in de Bundesliga te kunnen uitkomen. „Het is een moeilijke keuze”, zegt Huntelaar voor de camera van ESPN. „Ik heb tegen Schalke gezegd dat ik het met Ajax ging bespreken. Ik heb Marc Overmars toen gevraagd om het me te gunnen. Hij zei dat hij ging kijken.”

Huntelaar heeft na deze avond toch nog twijfels. ,,Voor allebei de clubs valt wat te zeggen. Schalke zit in de problemen. Ajax is wat stabieler. Hier kan ik afsluiten met een prijs, maar Schalke heeft me misschien harder nodig. Ik ben er nog niet uit. Ik ga eerst genieten van deze wedstrijd en er nog een nachtje over slapen”, aldus de Achterhoeker.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.