Davy Klaassen

Matchwinner Klaassen: “Dit gaat niet meer mis”

Davy Klaassen is blij met de officieuze titel van Ajax. Met nog vier wedstrijden te gaan staan de Amsterdammers met twaalf punten voor op achtervolger PSV. Het doelsaldo is ook nog meer dan dertig doelpunten verschil in het voordeel van de Ajacieden.

“Als dit nog fout gaat, dan stop ik met voetballen. Dat durf ik wel te zeggen. Normaliter ben ik in dit soort dingen wat terughoudend, maar nu geloof ik het wel. Dit gaat niet meer mis”, aldus Klaassen voor de camera van ESPN na Ajax – AZ (2-0).

“Ik vond dat ik een goede wedstrijd speelde, maar ik was zeker niet de enige. Als je twee keer scoort, dan is het niet gek dat je wordt uitgeroepen tot man of the match. We deden niet alles top, maar we hebben uiteindelijk wel verdiend gewonnen. Zij kwamen er in de tweede helft eigenlijk niet meer uit.”, vertelde Klaassen over zijn twee goals, zijn teamgenoten en tegenstander AZ.

Voor het eerst in ongeveer acht maanden was er publiek bij een wedstrijd. 7.500 supporters in de Johan Cruijff ArenA stonden negentig minuten achter de aanstaande kampioen. “Deze wedstrijden zijn totaal niet te vergelijken met duels zonder publiek. Het is heel anders. Bij een mooie pass en bij de doelpunten gingen ze helemaal uit hun dak. Dit is hoe voetbal hoort te zijn”, aldus de 28-jarige ras-Ajacied.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.