Matchwinner Tadic: “Geld uitgeven om weer geld te kunnen verdienen”

Dusan Tadic had gisteren een belangrijk aandeel in de 0-2 overwinning op AEK Athene. Daarmee behaalde Ajax de overwintering in de Champions League. De 30-jarige Serviër verdiende zijn hoge transfersom van 11,4 miljoen euro (exclusief bonussen) weer eens terug.

“Het meest belangrijke is dat we winnen. Het is belangrijk dat we die kans gepakt hebben. Ik denk dat we als team heel goed gespeeld hebben. Het maakt niet uit wie de doelpunten maakt”, zegt Tadic tegen Veronica. “Dit was een overwinning voor iedereen die van Ajax houdt. Voor de fans, de geblesseerde spelers, de geschorste spelers, de staf en alle spelers.”

De zestigvoudig international scoorde wel beide goals, maar volgens de speler zelf was het een teamprestatie. “Maar het maakt niet uit wie scoort. We speelden heel sterk als team en als we als team heel sterk spelen, kunnen we onze kwaliteiten laten zien. Je ziet het bij mijn tweede goal hoe wij als team spelen en de acties voor elkaar voorbereidden. Er is een hele goede teamspirit in de groep”, aldus de routinier.

Tadic was één van de duurste aankopen van Ajax ooit, maar de aanvaller vindt dat geld moet rollen. “Dat is altijd. Je moet altijd geld uit geven om weer geld te kunnen verdienen. Ook in het leven. Maar dat maakt niet uit. Het belangrijkste is dat Ajax gewonnen heeft”, zo besluit de dolblije Ajacied.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.