Matig Ajax niet langs Go Ahead Eagles

Ajax heeft zondagavond een moeizame wedstrijd gespeeld tegen Go Ahead Eagles. In Amsterdam bleef de eindstand steken waarmee de wedstrijd begon: 0-0.

Ajax was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar had moeite om grote kansen te creëren. Go Ahead Eagles stond goed georganiseerd in de verdediging en loerde op de counter, maar Pasveer werd niet echt serieus getest. Aan de andere kant was Ajax dreigend, maar ontbrak het aan scherpte in de eindpass. Daardoor gingen beide ploegen de kleedkamers in met een 0-0 ruststand.

In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd. Pasveer moest één keer reddend optreden en verder was het Ajax dat aanviel. Timber en Martinez waren van afstand dicht bij de openingstreffer, maar de goal bleef uit. Invaller Daramy schoot daarna van dichtbij naast en Klaassen kopte op de paal. Martinez zag nog een kopbal van de lijn worden gehaald en Ajax had meerdere scrimmages voor de goal, maar tot scoren kwam het niet.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Alvarez, Klaassen, Kudus; Antony, Haller, Tadic

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.