Matthijs de Ligt: ‘Dit is onbeschrijfelijk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 22 september 2016 00:15 – Bron: FOX Sports

1474496044

Matthijs de Ligt maakte donderdagavond tegen Willem II zijn basisdebuut in het eerste elftal van Ajax en die bekroonde hij zowaar met een doelpunt. De Amsterdammers wonnen het bekerduel uiteindelijk met 5-0. “Je debuut vergeet je überhaupt nooit, maar als je dan ook nog een goal maakt, is dat onbeschrijfelijk”, aldus de centrumverdediger in gesprek met FOX Sports die een foutloze wedstrijd speelde.

De Ligt speelde volwassen, alsof hij het vaker heeft gedaan. “Dat is een mooi compliment natuurlijk.” Toch blijft hij met beide benen op de grond staan. “Het is pas mijn eerste wedstrijd, ik ben nog nergens. Ik moet proberen zoveel mogelijk minuten te maken en dit is een mooi begin.” Of hij nu bij het eerste elftal blijft, weet hij niet. “Dat is het mooiste dat er is, maar we moeten niet op de zaken vooruit lopen. Het is een mooi debuut geweest en ik ga mij verder proberen te ontwikkelen.”
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.