Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt: ‘Dit maakt heel veel los’

Matthijs de Ligt is enorm blij met het bereiken van de finale van de Europa League tegen Manchester United. “Dat is een mooie pot denk ik. Ongelooflijk”, aldus de centrumverdediger na afloop van de wedstrijd in gesprek met RTL. “Wat dit los maakt? Ja heel veel, voor elke speler maakt het heel veel los. Dit is heel speciaal.”

De Ligt zag ook dat zijn ploeg het moeilijk had in Lyon. “We hadden het lastig op het laatst, we moesten extra voor elkaar geven. Dat hebben we gedaan. We scoren zelf te weinig, we hadden er wel vier kunnen maken. We krijgen er drie tegen en dat wordt het toch nog lastig.” Hij betwijfelde zelf of de strafschop terecht was. “Ik dacht dat ik de bal speelde. Maar het is slim van de spits en dom van mij. Ik moet er van leren. De volgende keer moet ik hem misschien voor me houden, want hij kon nergens heen. Gelukkig heeft het geen invloed op de finaleplaats.”

 

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.