Matthijs de Ligt: ‘Jammer dat je het zo weggeeft’

Matthijs de Ligt is trots op zijn ploeg na het 3-3 gelijkspel tegen Bayern München, maar baalt ook van het feit dat Ajax een 2-1 voorsprong uit handen gaf. “We hebben vol passie gespeeld en zijn goed van een achterstand teruggekomen. Het is alleen jammer dat we de voorsprong zo weggeven. Zeker de 3-2 geven we te gemakkelijk weg. Maar we hebben laten zien dat we het Bayern lastig kunnen maken”, aldus de aanvoerder tegenover Veronica.

“Het was een lastige wedstrijd. Bayern is nog steeds een top vijf ploeg in de wereld en ik denk dat wij ons goed hebben gepresenteerd vandaag en we hebben laten zien dat wij het Bayern lastig hebben kunnen maken. Uiteindelijk valt het niet in ons voordeel, maar we kunnen trots zijn op de wedstrijd van vandaag.” Ajax is tweede in de poule geworden. “Het liefste wordt je eerste, maar we hebben nul wedstrijden verloren in de Champions League. We mogen trots zijn, maar op dit moment overheerst de teleurstelling.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.