Mauricio Pochettino: ‘Resultaten Ajax spreken voor zich’

Mauricio Pochettino is lovend over Ajax. De trainer van Tottenham Hotspur sprak heldere taal tijdens de persconferentie. “Ajax heeft de halve finale niet voor niks gehaald. Ze hebben veel kwaliteit en fantastische spelers. Ze zijn de groepsfase ongeslagen doorgekomen tegen onder andere een topteam als Bayern München en daarna hebben ze Real Madrid en Juventus verslagen. De resultaten spreken voor zich hoe sterk Ajax is.”

De hoofdtrainer van de Spurs was duidelijk op de complimenten tour en vindt het knap dat zowel Ajax als Tottenham in de halve finale van het miljardenbal staat. “Ajax kent weinig zwakke plekken. Ze hebben een goede manager, goede spelers en niemand had verwacht dat teams als Ajax en Tottenham Hotspur de halve finale van de Champions League zouden halen. Maar we staan hier allebei omdat we dat hebben verdiend. Het wordt een hele zware halve finale.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.