Noussair Mazraoui

Mazraoui: “Alles gaat lopen, dat is gewoon geweldig”

Noussair Mazraoui speelde afgelopen zaterdag tegen Heracles (1-1) een matige partij. Gisteren presteerde de 20-jarige Ajacied, net als het complete team, een heel stuk beter. Ajax speelde zich naar een 3-0 overwinning op Standard Luik en de rechtsback genoot na de wedstrijd van de Amsterdamse teamprestatie.

“Vooral van de passie waarmee wij speelden. We hadden constant druk op de bal, mooie acties, alles gaat lopen, dat is gewoon geweldig”, zegt Mazraoui in gesprek met Voetbal Inside. “Het verschil met zaterdag is wel groot, ja. Deze wedstrijden zijn toch andere soort wedstrijden. Je strijdt voor de Champions League. Dat is toch een ander level dan de Eredivisie. Als wij in de Eredivisie spelen zoals vanavond dan blazen we iedereen omver.”

Mazraoui houdt voorlopig twee miljoenenaankopen op de bank. “Ik weet dat ik elke wedstrijd mijn ding moet doen. Zaterdag speelde ik een mindere wedstrijd en dat zet je toch aan het denken. Ik ben nu wel een vaste waarde, maar je weet dat als je twee of drie slechte wedstrijden speelt je op de bank kunt belanden. Met die druk moet je kunnen omgaan. We hebben een brede selectie en meer dan elf basisspelers. Daarmee citeer ik dan de trainer eventjes”, aldus de Marokkaanse jeugdinternational.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.