Mazraoui: “Dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken”

Noussair Mazraoui is na maanden blessureleed weer terug bij Ajax. Een spierblessure bezorgde de rechtsback een valse start van het seizoen. “Mijn seizoen is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen”, zegt de Ajacied.

“Andere spelers pakken hun kans en dan worden er ook al snel allerlei conclusies getrokken. Dat heeft me wel verbaasd”, vertelt Mazraoui in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dan las ik dat Sergiño Dest de concurrentiestrijd had gewonnen. Terwijl ik überhaupt nog helemaal niet aan een strijd was begonnen. Als je er even niet bent, vergeten mensen al snel wie je bent en wat je kan. Ach, zo gaat dat blijkbaar.”

Mazraoui wil het vorige seizoen evenaren of zelfs overtreffen. “Weer belangrijk zijn voor de ploeg en mooie momenten beleven. De wedstrijd tegen Chelsea was zeker lekker. Daar was ik echt aan toe”, aldus de Marokkaans international. “Dagelijks voel ik de drive om me heen dat we door willen gaan met geschiedenis schrijven. En gelukkig maak ik daar nu ook zelf weer actief onderdeel van uit. Ik heb voor dit seizoen wel genoeg rust gehad”, zo besluit de 22-jarige.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.