Mazroui zegt contract te willen verlengen: “Heb Raiola als zaakwaarnemer”

Noussair Mazraoui zegt al tijden zijn contract te willen verlengen bij Ajax. De 23-jarige rechtsback heeft een aflopend contract in de Johan Cruijff Arena, maar is, zo zegt de Ajacied, “niet uit op een vertrek”. Iets wat Bakker, Kluivert en Brobbey ook al eerder zeiden voordat ze vertrokken bij Ajax. Deze spelers hebben of hadden één ding gemeen: ze hadden dezelfde zaakwaarnemer namelijk Mino Raiola.

“Ik loop hier al zeventien seizoenen rond, maar voor mijn gevoel ben ik hier nog niet klaar”, zegt Mazraoui in een gesprek met Voetbal International. “Ik heb het gevoel dat ik er nog meer uit kan halen. Helemaal fit zijn, alles spelen, belangrijk zijn, elke wedstrijd weer. Dat is mijn doel voor de komende tijd, maar ver vooruitkijken doe ik niet. Daar ben ik in de afgelopen jaren wel achter gekomen, dat heeft gewoon geen zin als voetballer.”

Net zoals Bakker, Kluivert en Brobbey geeft ook Mazroui aan dat het allemaal wat langer duurt. “Maar dat komt ook doordat ik een tijdje zonder zaakwaarnemer zat. Sinds kort heb ik Mino Raiola als zaakwaarnemer en de gesprekken kunnen nu met hem verder worden opgepakt.”

Mazroui is tenminste wel eerlijk dat het om geld draait. “Ik doe er niet geheimzinnig over. Als je als speler zeventien jaar bij een club speelt, wil je op alle vlakken een bepaalde waardering voelen. Dat betreft dan ook het financiële verhaal. Als de voorwaarden goed zijn, is het akkoord, en zijn we er zo uit.”

“Maar zolang we nog niet op dat punt zijn aanbeland, weet je gewoon niet wat de toekomst brengt”, vertelt Mazraoui verder. Maar de Marokkaans international heeft het toch nog goed naar zijn zin in Amsterdam. “Ik hou van de club, ik hou van de supporters, ik hou van alle mensen hier. Dat staat ook los van mijn contractsituatie. Marc Overmars weet dat ik bij Mino Raiola zit en hij weet dat ik graag wil blijven. Zo sta ik erin, de rest laat ik aan hen over.”

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.