Met deze apps kun je de wedstrijden van Ajax volgen

Voetbalwedstrijden zijn wereldwijd het meest opwindende sportevenement. Als je de live-uitzending van wedstrijden met vrienden en familie niet kunt bekijken of graag de laatste minuten updates en scores wilt ontvangen, heb je een goede voetbal-app op je iPhone of iPad nodig. Natuurlijk kun je hier ook gebruik van maken op je smartphone die draait op Android. Wel zul je een telefoon abonnement nodig hebben om dit te kunnen doen als je niet thuis bent, aangezien je dan geen gebruik kunt maken van wifi. Heb je zo’n abonnement afgesloten? Download dan een van de onderstaande apps om de wedstrijden van Ajax te kunnen volgen op je mobiele telefoon! 

Sky Sports Scores

Sky Sports Scores is een van de beste voetbal-apps om de laatste resultaten bij te houden met de toepassing van het officiële Sky Live Football Score Center voor sport. De functies omvatten live scores, live tekstcommentaar, ranglijsten, resultaten, live wedstrijdstatistieken, spelersprofielen, live wedstrijdfoto’s en meer informatie over de games. Je kunt ook aangepaste waarschuwingen voor je favoriete team, video-hoogtepunten bekijken en meer dingen doen in deze app.

ScoreRadar

ScoreRadar voor smartphones is een nieuwere voetbal-app die je het laatste voetbalnieuws, video’s, leuke functies, commentaar en pakketten met hoogtepunten geeft. Het heeft een geweldig systeem voor pushmeldingen, zodat je de nieuwste score-updates in realtime ontvangt. Het is ook een goede leesapp, want er zijn talloze statistieken na de wedstrijd, wedstrijdtijdlijnen, opstellingen en informatie over de teams, plus competitieklassementen.

One Football

One Football is ook een gerenommeerde voetbal-app voor smartphones om je favoriete club of nationale team te volgen. Je krijgt al het nieuws, programma’s en resultaten allemaal vanuit één app. Het heeft aanpasbare pushmeldingen waarmee geselecteerde teams, competities en favoriete spelers de meeste updates kunnen krijgen waar je om geeft. Bovendien wordt het geleverd met een live matchtracker die alle transfers, ranglijsten en enkele video’s laat zien. One Football heeft zelfs een speciale Apple Watch OS-app die het erg handig maakt om updates direct op het horloge om je pols te krijgen.

BBC Sport

BBC Sport is een fatsoenlijke gratis voetbal-app omdat het al het laatste voetbalnieuws brengt terwijl er dingen gebeuren. Je leert niet alleen scores, updates en zeer analytische artikelen van gerenommeerde journalisten kennen, maar je krijgt ook alle belangrijke sportnieuws en updates. Het sport- en waarschuwingssysteem geeft je aangepaste meldingen voor je favoriete voetbalwedstrijden en competities. Daarnaast is er ook een live sportgedeelte om live voetbalwedstrijden te bekijken of on-demand hoogtepunten direct in te halen. De app ondersteunt ook Chromecast, waarmee je games op een groot tv-scherm kunt casten en bekijken via een Android TV-box of ondersteunde Android TV. Helaas is dit niet altijd mogelijk.

FIFA

Het is de officiële FIFA-app die al het laatste voetbalnieuws, exclusieve video’s en hoogtepunten, interviews en meer brengt. De sectie met livescores bevat alle updates van tweehonderd nationale competities uit het wereldwijde voetbal. De officiële FIFA-app is een go-to-app voor allerlei voetbalgerelateerd nieuws en updates, waarbij Ajax ook zeker de revue zal passeren.

Bron:
Advertorial

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.