Michael Reiziger

Michael Reiziger: ‘Ik ga niet veel veranderen’

Michael Reiziger is interim-trainer van Ajax na het ontslag van Marcel Keizer. Hij neemt dan ook plaats op de bank als Ajax zondag aantreed tegen Willem II. “Dat was een verrassing. Ik zat al thuis toen ik het nieuws hoorde, en toen werd gebeld om terug te komen naar de Toekomst. Toen vroegen ze of ik dit voor het weekend wilde invullen. Dat doe je voor de club”, aldus Reiziger in gesprek met Ajax TV.

Hoe vind hij het eigenlijk om hoofdtrainer te zijn van het eerste elftal? “Dit is geen leuke omstandigheid om trainer van Ajax 1 te zijn. Maar we gaan er alles aan doen om die wedstrijd te winnen. We hebben beelden van de tegenstander doorgenomen en een plan opgesteld wat wij er tegenover gaan stellen. Ik bereid me verder voor zoals ik elke wedstrijd voorbereid. De laatste weken zit de ploeg in een stijgende lijn, dat verwacht dus ook van deze wedstrijd. Ik ga dan ook niet heel dingen veranderen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.