Ahmed Hossam Mido keert mogelijk terug naar Ajax. De Egyptenaar wil weg bij zijn huidige club Middlesbrough, dat afgelopen seizoen uit de Engelse Premier League degradeerde, en was afwezig op de eerste training van de club. Een verdere toekomst bij ‘The Smoggies’ lijkt uitgesloten voor de aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis de clubkleuren van Wigan Athletic verdedigde.

Huidig trainer van Ajax Martin Jol werkte in het verleden al eens samen met Mido. Jol haalde hem als trainer van Tottenham Hotspur weg bij AS Roma. Onder Jol was Mido redelijk succesvol. Met het vertrek van de coach kwam ook zijn positie in Londen onder druk te staan. In de korte loopbaan van de Afrikaanse aanvaller versleet hij veel clubs en haalde hij vaak op negatieve wijze de media. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft bij Ajax inmiddels geïnformeerd of er een tweede kans inzit voor zijn speler.
Saillant detail, Mino Raiola behartigt eveneens de belangen van Martin Jol als zaakwaarnemer.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Reageren op dit bericht