Tijdens Ajax – Chelsea FC waren Ahmed Hossam, beter bekend als Mido, en Daniël de Ridder op de tribune aanwezig. Mido heeft dezelfde zaakwaarnemer als Ajax-trainer Martin Jol, namelijk Raiola, en zou wel eens de nieuwe spits van de Amsterdamse club kunnen worden. Ook De Ridder, met als zaakwaarnemer Raiola, is dichtbij een overstap naar Ajax, zoals eerder al bekend werd. Beide spelers, uitkomend voor Middlesbrough en Wigan Athletic, mogen wegens teleurstellende prestaties transfervrij vertrekken. Beide spelers werden eind vorig seizoen verhuurt, Mido aan West Ham United en De Ridder aan Hapoel Tel Aviv.  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Mido zat helemaal niet in de Arena, dat was Boukhari. De Ridder is inderdaad gewenst, en ik sluit niet uit dat Mido ook komt, maar het gerucht dat Mido in de Arena zat is inmiddels op verschillende plaatsen ontkracht.

Ikzelf heb altijd wel een zwak gehad voor Mido, maar het is niet de balvaste, combinerende spits die we momenteel zoeken.

Reageren op dit bericht