Matthijs de Ligt

“Mijn insteek is niet alleen bij Ajax te blijven, maar hier de komende jaren te voetballen”

Aan Davinson Sánchez wordt door verschillende kapitaalkrachtige clubs getrokken, maar Matthijs de Ligt zal de komende seizoenen nog in de Johan Cruijff Arena te zien zijn. Ajax en de 18-jarige centrumverdediger zijn in gesprek over een contractverlenging, meldt diens zaakwaarnemer Barry Hulshoff.

“Ajax heeft een voorstel gedaan en wij hebben daarop gereageerd met een tegenvoorstel”, zegt Hulshoff tegen De Telegraaf. “Qua financiën is er nog een klein gaatje, maar als Ajax een beetje zijn best doet, komen we daar wel uit. Wie Matthijs kent, weet echter dat andere zaken ook belangrijk zijn. Hij wil weten wat het sportieve perspectief is. Van hemzelf, maar ook van het elftal. Hoe ziet de selectie er de komende jaren uit?”, aldus de voormalige topverdediger van het Gouden Ajax.

Ook volgens De Ligt zelf komt het allemaal wel goed. “Mijn insteek is niet alleen bij Ajax te blijven, maar hier de komende jaren te voetballen. Davy Klaassen zei dat je het echt heel duidelijk voelt: ‘Hé, dit is hét moment, nu ben ik klaar om een transfer te maken’. Dan moet je tot de top van de Eredivisie behoren. En zo ver ben ik nog niet”, aldus het verdedigende talent die tot 2021 kan bijtekenen.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.