Mike van der Hoorn: ‘Ik baal als een stekker’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 februari 2016 19:01 – Bron: NOS Sport

Mike Van Der Hoorn Ik Baal Als Een Stekker

Mike van der Hoorn heeft eindelijk een basisplek weten te veroveren in het eerste elftal, maar moet de aankomende competitiewedstrijd tegen Excelsior vanaf de tribune bekijken. Hij liep tijdens het met 1-2 gewonnen duel tegen FC Groningen tegen een tweede en daarmee rode kaart aan. “De scheids wist volgens mij niet meer dat ik al een gele kaart had. Zo liet hij mij het ook blijken. Hij wachtte even en zei vervolgens: ‘Oh, je hebt al een gele kaart.’ Dat was jammer”, zegt hij tegen de NOS.

“Ik denk dat we met elf man hier tot 0-3 of 0-4 uit hadden kunnen lopen. Nu moest het team ineens in zijn achteruit en dat was wel even moeilijk. Nu overheerst bij mij nog wel de vreugde van de winst, maar komende week zal ik denk ik wel gaan balen van die rode kaart omdat ik komend weekend weer op de tribune kan gaan zitten. Ik ben natuurlijk blij met de winst. Ook op persoonlijk vlak zat ik goed in de wedstrijd. Uiteindelijk komt dan die rode kaart en dan baal je wel als een stekker.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.