Milik nog boos op De Boer: ‘Had me moeten laten staan’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 juni 2016 08:57 – Bron: De Telegraaf

1457276500

Arek Milik baalt nog altijd van het feit dat hij het beslissingsduel in de competitie tegen De Graafschap werd gewisseld. Ajax’ topscorer moest bij een 1-1 stand het veld verlaten voor Anwar El Ghazi. “Ik ben een aanvaller en Frank de Boer had me moeten laten staan”, stelt de Pool in De Telegraaf. “Zelfs als ik slecht speel, kan ik scoren. Ik had dit seizoen niet voor niks al 21 doelpunten voor Ajax gemaakt.”

“Na de wissel wilde ik gelijk naar de kleedkamer, maar ik kon mijn ploeggenoten niet in de steek laten. Waarom koos hij voor Mike van der Hoorn en Anwar El Ghazi? Dat zijn geen spitsen. Ik had echt het idee dat ik mijn ploeg kon helpen. Of het ook was gelukt, weet ik niet. Maar in mijn hoofd maakte ik wel honderd keer de winnende treffer tegen De Graafschap. Juist bij 0-0 of 1-1, als ik niet goed speel, krijg ik iets over me dat ik een wedstrijd moet beslissen. Dan ben ik op mijn best.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.