‘Milik voor recordbedrag naar Italië’

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 26 juli 2016 18:39 – Bron: De Telegraaf

1457276500

Ondanks de toezegging dat hij minimaal tot de winterstop in Amsterdam zou blijven, wordt Arek Milik volgens De Telegraaf de opvolger van Gonzalo Higuaín bij Napoli. De Italianen zijn bereid om 35 miljoen euro neer te tellen voor de Poolse aanvalsleider. Mocht de deal doorgang vinden, dan wordt Milik meteen de duurst verkochte Ajacied aller tijden.

De reden voor het snelle handelen van Napoli ligt ook deels aan Juventus. De kampioen van Italië legt maar liefst 94 miljoen euro neer voor Higuaín en een deel daarvan willen de Napolitanen direct overmaken naar Amsterdam. Nadat Ajax eerder de poot stijf hield, lijkt dit bod niet te weigeren.

Ook Bayer Leverkusen houdt de situatie nauw in de gaten. De Duitsers wisten bij de verkoop van de 22-jarige Pool aan Ajax een doorverkooppercentage van 20% te bedwingen. Dit komt neer op een slordige zeven miljoen euro. Met het restant zal Ajax op zoek gaan naar een nieuwe spits en een buitenspeler.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.