Miralem Sulejmani: ‘Een speciale wedstrijd voor mij’

Miralem Sulejmani keert donderdag terug op het oude nest. De Serviër speelt momenteel voor Young Boys, de tegenstander van Ajax in de Europa League. Sulejmani vertrok in de zomer van 2013 naar Benfica via waar hij bij de Zwitserse club terecht kwam. “Sinds de loting heb ik heel veel zin in de wedstrijden en ook om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA”, aldus de aanvaller op de clubsite van Ajax.

“Het is een speciale wedstrijd voor mij”, vervolgt Sulejmani die ook weet dat het niet makkelijk gaat worden om de Amsterdammers uit te schakelen. Het worden twee moeilijke wedstrijden, maar we zijn heel gemotiveerd en willen in de ArenA ons beste voetbal spelen.” En daar treft hij landgenoot Dusan Tadic. “We zijn samen opgegroeid en speelden samen in het nationale team. Ik heb heel veel zin om hem en mijn oude teamgenoten weer te zien.”

Ajax – Young Boys wordt donderdagavond 11 maart gespeeld en de aftrap is om 18:55 uur.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.