Mirani verkozen tot Talent van het Jaar

Damon Mirani is verkozen tot Talent van het Jaar van De Toekomst. Tijdens de traditionele Schalenavond ontving de 17-jarige Ajacied de prijs uit handen van Wim Jonk. Vorig jaar maakte Mirani de overstap van FC Volendam naar Ajax en wist een uitstekende indruk achter te laten. De centrumverdediger volgt onder meer Mickey van der Hart en Davy Klaassen op, die momenteel deel uit maken van het eerste elftal.

Die stap wil Mirani ook maken. “Ik moet het ook halen”, zegt hij ambitieus en kritisch. “Die verwachting moet ik zelf ook hebben. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare. Wil altijd het beste eruit halen. Dat heb ik van huis uit meegekregen. Ik ga volgend jaar naar de A-junioren, wil het liefst in de A1 spelen. Met als het even kan misschien zelfs wedstrijden in Jong Ajax.” Later pakt hij misschien met Ajax de landstitel, maar nu heeft Mirani al een eervolle prijs. “Dit is een mooie bekroning van het seizoen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.