Mitchell Dijks: ‘De trainer heeft vertrouwen in mij’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 februari 2017 12:32 – Bron: Norwich City

1456587480

Mitchell Dijks is blij dat hij op de slotdag van de transfermarkt een overstap heeft kunnen maken naar Norwich City, dat laat hij op de website van zijn nieuwe werkgever weten. “Ajax is een prachtige club, maar ik zat op de bank en daarom wilde ik vertrekken. Ik houd van voetballen en ik wil spelen”, aldus de linksback die voor de rest van het seizoen wordt verhuurd. Norwich heeft een optie tot koop.

“Mijn doel is om met Norwich City in de Premier League te spelen. Ik kijk ernaar uit die stap te zetten, de ploeggenoten zijn goed. Dit is een fantastische club, met veel historie, en ik ben blij hier te zijn. Ik ben hongerig om weer te spelen.” Ook omschrijft hij zijn eigen spel. “Ik ben jong, sterk en speel graag aanvallend, daarom wilde de manager mij hebben. Op dit moment heb ik een trainer nodig die vertrouwen in mij heeft en dat heeft hij.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.