Mitchell Dijks: ‘Oppassen voor Twente’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 april 2016 10:16 – Bron: FOX Sports

1456587480

Mitchell Dijks was woensdagavond tegen sc Heerenveen belangrijk. Hij verzorgde een penalty voor Ajax door tegen de hand van Kenny Otigba aan te schieten. “Ik zag het gebeuren. Ik zeg ook nog steeds dat het een penalty was. Ik trek de bal terug en zijn arm was niet heel dichtbij zijn lichaam. Ik vond het wel een strafschop”, aldus de vleugelverdediger in gesprek met FOX Sports die ook de assist op de 0-2 had. “Ja, ik zat er aardig in. Maar op het laatst is het wat minder met de gele kaart.”

Al met al heeft Ajax weer drie punten binnen en blijft het verschil met PSV ook in doelsaldo gelijk. “Natuurlijk zijn we opgelucht. Heerenveen uit is altijd lastig, dus ik sta hier met een goed gevoel. Volgende week moeten we tegen Twente. Dat is ook een lastige wedstrijd. Twente is in goede doen met Ziyech en Cabral. Daar moeten we oppassen.” Ajax voelde geen extra druk door de winst van PSV op dinsdag. “Nee, we kijken naar onszelf en we moeten elke wedstrijd winnen en zoveel mogelijk scoren. Dat hebben we vandaag nagelaten.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.